top of page
מתחמי הפעילות:
רחלי ור ניר
מסימלינו די מטאו
פנה ללא גלוטן בעגבניות שרי וזיתים שחורים
מרכיבים:
500 גרם פסטה פנה ללא גלוטן
250 גרם עגבניות שרי חצויות
4 שיני שום
כף מלאה צלפים
חצי כוס זיתים שחורים מרוקאים
1 פלפל טרי חריף קצוץ דק
10 עלי בזיליקום טריים
10 יחידות אנשובי בשמן זית
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
לטגן את השום עם השמן זית במחבת רחבה, לאחר 2 דקות להוסיף את הצלפים והזיתים השחורים , להמניך את האש ,לערבב ולהוסיף את הפלפל הקצוץ .
לאחר 3 דקות להוסיף למחבת את העגבניות והאנשובי להגיע את הלהבה ולבשל במשך 5 דקות
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן , לאחר סיום הבישול להעביר את הפסטה למחבת עם הרוטב ולהוסיף חצי כוס מהמים שבהם בושלה הפסטה לפסטה , להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם,לערבב על אש בינונית במשך דקה ולהגיש.
עינת מזור
שי ללא גלוטן
האירוע בחסות
מיקום האירוע
שאלות?
bottom of page