top of page

מתחמי הפעילות:

רחלי ור ניר

מסימלינו די מטאו 

פנה ללא גלוטן בעגבניות שרי וזיתים שחורים

מרכיבים:

500 גרם פסטה פנה ללא גלוטן

250 גרם עגבניות שרי חצויות

4 שיני שום

כף מלאה צלפים

חצי כוס זיתים שחורים מרוקאים

1 פלפל טרי חריף קצוץ דק

10 עלי בזיליקום טריים

10 יחידות אנשובי בשמן זית

חצי כוס שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

לטגן את השום עם השמן זית במחבת רחבה, לאחר 2 דקות להוסיף את הצלפים והזיתים השחורים , להמניך את האש ,לערבב  ולהוסיף את הפלפל הקצוץ .

לאחר 3 דקות להוסיף למחבת את העגבניות והאנשובי להגיע את הלהבה ולבשל במשך 5 דקות

לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן , לאחר סיום הבישול להעביר את הפסטה למחבת עם הרוטב ולהוסיף חצי כוס מהמים שבהם בושלה הפסטה לפסטה , להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם,לערבב על אש בינונית במשך דקה ולהגיש.

עינת מזור 

שי ללא גלוטן

האירוע בחסות

מיקום האירוע

שאלות? 

תודה רבה, ההודעה נשלחה

bottom of page