top of page

מתחמי הפעילות:

רחלי ור ניר

מסימלינו די מטאו 

פנה ללא גלוטן בעגבניות שרי וזיתים שחורים

מרכיבים:

500 גרם פסטה פנה ללא גלוטן

250 גרם עגבניות שרי חצויות

4 שיני שום

כף מלאה צלפים

חצי כוס זיתים שחורים מרוקאים

1 פלפל טרי חריף קצוץ דק

10 עלי בזיליקום טריים

10 יחידות אנשובי בשמן זית

חצי כוס שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

לטגן את השום עם השמן זית במחבת רחבה, לאחר 2 דקות להוסיף את הצלפים והזיתים השחורים , להמניך את האש ,לערבב  ולהוסיף את הפלפל הקצוץ .

לאחר 3 דקות להוסיף למחבת את העגבניות והאנשובי להגיע את הלהבה ולבשל במשך 5 דקות

לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן , לאחר סיום הבישול להעביר את הפסטה למחבת עם הרוטב ולהוסיף חצי כוס מהמים שבהם בושלה הפסטה לפסטה , להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם,לערבב על אש בינונית במשך דקה ולהגיש.

עינת מזור 

שי ללא גלוטן

האירוע בחסות

מיקום האירוע

שאלות? 

תודה רבה, ההודעה נשלחה

תודה רבה. נשיב בהקדם

מזומנים לשוטט באתר 

מחכים להעלות גם לכם את הדופק

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

מעון 5, ת"א | טלפון: 077-5001707  |  פקס: 077-5021707

info@cprgroup.co.il

bottom of page